Economia de energie devine astfel o joacă de copii!

Nu puteti face nimic impotriva cresterii preturilor la energie, insa puteti  face ceva in privinta consumului personal de energie. Din cauza ferestrelor prost izolate se pierde energie valoroasa neutilizata. Iar de platit, tot trebuie sa platiti.

Cu sistemele noastre de ferestre puteti avea consumul D-voastra de energie sub control. Valorile ridicate de izolatie asigura un consum redus de energie – cu pina la 76% mai puțina energie decit in cazul ferestrelor vechi*. Un avantaj clar pentru portofelul D-voastra! Cu noile ferestre cu consum redus de energie de la REHAU luati decizia corecta. Astfel reduceti in mod semnificativ consumul de energie si economisiti bani cash.

consumul-de-energie

Cum recunoașteți ferestre bine izolate?

Cind vine vorba despre ferestre eficiente energetic, se vorbeste despre valoarea U a ferestrelor. Valoarea U este coeficientul de transfer termic. Acesta este folosit pentru a evalua izolatia termica a unei ferestre si specifica  cantitatea de caldura(energie) care este transmisa prin 1m2 al unui element de constructie in decursul unei ore  daca intre temperatura aerului de pe cele 2 suprafete (interior-exterior) exista o diferenta de 1K.
Cu cit este mai mica aceasta valoare, cu atit este mai mare izolatia termica.

In comparatie cu ferestre conventionale, cu o singura foaie de  geam (sticla), cu valori Uw în medie de 5,8 W / m²K, ferestrele noastre au valori maxime de pina la 0,85 W / m²K. Montajul profesionist este deosebit de important pentru ferestrele D-voastra. Numai in cazul în care ferestrele sunt complet etanse pot fi evitate daunele create de umiditate și mucegai.